Tiedättekö sen tunteen, kun olisi kiva panna takaapäin, mutta sänky upottaa liikaa. Tai kumppanin jalat ovat eri mittaiset kuin omat ja kulmasta tulee kummallinen. Toinen yrittää madaltaa itseään ja toinen pinnistää ylemmäs. Jos ei naurattais, itkettäis. Miten ihmeessä käännät lantiota toiseen suuntaan, kun samalla taiteilet kaatumisen rajamailla? Tämänkö muka pitäisi olla nautinnollista?! 

Fakta on, että meitä on monenkokoisia ja mallisia. Toisilla on pitkät jalat, toisilla pömppömaha ja niin edespäin. Ei auta kuin kokeilla, ja löytää yrityksen ja erehdyksen kautta sopivat kombinaatiot. Seksioppaista saa ideoita, mutta niissä asennot näytetään sellaisilla perus-pauloilla ja -paavoilla, ettei niistä juuri ole iloa jos on vähänkään keskivertoideaalista poikkeava. 

Insinöörin seksioppaassa olisi vaihtoehtoiset kuvat samasta asennosta eri mallisilla ihmisillä. Siinä annettaisiin myös vinkkejä, miten madaltaa, korottaa, koventaa tai pehmentää sänkyä. Siinä voitaisiin myös tarjota kaava, jolla laskea sopiva sängynkorkeus, mikäli takaapäin sängynlaidalla on parin juttu. Siis tiedättehän, sängyn korkeus plus penetroitavan reisien pituus versus penetroivan jalkojen pituus.  (Blogiin huolitaan mieluusti kuvittaja, tämä olisi paljon helpompi selittää kuvana!)

Tätä julkaisua odotellessa - blogille kelpaisi myös kustannussopimus ;) - insinööri suosittelee empiiristä tutkimusta. Raportoikaa toki kommenteissa mitä olette havainneet.