Tänään tarjolla on kuntopiiriohjeet kaikille niille, jotka ovat laiskoja aloittamaan liikunnan, mutta pitävät seksistä. 

Tiedättehän, reilusti liikuntaa on parempi kuin vähän, mutta vähän on parempi kuin ei ollenkaan. Mikäli jumppatunneilta on traumoja, tämä jumppa tarjoaa korjaavia kokemuksia. Ohjeet on kirjoitettu heteroparille, mutta niitä voi soveltaa sooloseksiin, strap-oniin jne. omien mieltymysten mukaisesti.

Vähennä vaatteita. Etsi sopiva tasainen alusta. Sänky tai patja on hyvä valinta. Jotkin liikkeistä suoritetaan seisaallaan. Varaa viereen juotavaa ja pyyhe, halutessasi myös esimerkiksi liukuvoidetta. 

Valitse 2-5 seuraavista. Tee kutakin liikettä kahden minuutin ajan, pidä pieni tauko ja jatka seuraavaan. Älä liioittele ensimmäisillä kerroilla, vaan anna paikkojen tottua kaikessa rauhassa. Tee aluksi kaksi kierrosta, ja kokemuksen lisääntyessä lisää sekä aikaa että kierroksia. 

1. Nainen kyykkää miehen päällä ratsastusasennossa. 

2. Mies panee takaapäin ja jännittää sisään työntäessä pakaroita.

3. Nainen seisoo toinen jalka vuorollaan nostettuna esim. tiskipöydälle. Tuntuu hyvä venytys. 

4. Nainen saa vatsalihaksille hyvää treeniä, kun mies on päällä ja nainen makaa ja nostaa yläkroppaa ylös.

5. Mies nousee polviasennosta kyykkyyn, kun nainen on nelinkontin, ja panee siitä. 

6. Mies vahvistaa ylä- ja keskikroppaansa kun keskittyy päällä ollessaan panemaan lankutusasennossa. Vaihtoehtoisesti liikkeen voi suorittaa punnertamalla. 

7. Hifistelijät tekevät lusikka-asennosta sivulankun. 

Bonus kummallekin. Jännitä lantionpohjan lihaksia rytmikkäästi. Pidä jännitys välillä pitkään, rentoudu, ja jännitä uudestaan. 

Iloisia treenejä! Ehdota lisäyksiä kommenteissa.